I skolan

Sitter i skolan och väntar på att tiden ska gå.
Såg andra halvlek av matchen igår i alla fall, och det ångrar jag inte! 4-0! :o :D:D:D Härligt värre!
Och idag åker vi till Sthlm! Det kan bli en bra dag idag. :)

Glad första advent!

eller vad man säger?
Dagen har i alla fall varit helt okej, lunch hos mormor och morfar med kusin och moster, sen hem till Sebastian, sen fysik hela natten. Nejdå, men en stund till i alla fall. Atleti spelar på tv mot Espanyol nu, och jag har lite dåligt samvete och så över att jag inte tittar, men skolan går före. Kan inte koncentrera mig på något om jag sätter mig med fysikboken framför fotboll, det låser sig i huvudet. Haha. Hoppas i alla fall att det vänder nu.
Och imorgon! IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!
PARAMORE! ♥

Eragon



Reklampauser i filmer borde förbjudas.

Och jag vill ha en egen drake!


Blue Lining, White Trenchcoat

Fick ihop en debattartikel igår i alla fall. Fast om den blev bra, det vet jag inte.
Har haft fullt upp hela dagen idag, känns det som. Åkte till Hedemora innan lunch för att inhandla lite kläder. Var mest syster min som skulle handla, men det blev ett linne för mig i alla fall. Sen åkte vi hem och åt, och sen kom Tuva och morfar hit. Jag och fripp pysslade lite med Tuva, fast Tuva ritade mest. Jag och Fripp var snälla och gjorde ett pennställ till kusinen våran i alla fall. Jag saknar när man var liten och julpysslade vid den här tiden...
Aja, nu sitter jag och räknar fysik. Känns som att den meningen börjar bli sliten nu, men så sann. Kennet sa ju att jag skulle räkna som en galning i helgen, eftersom jag är ledig en stund på måndag(PARAMORE!), haha. Men det är inte så svårt egentligen. Bara att räkna med gaser, det är lite klurigt... Prov på torsdag, borde hinna bli lite klokare tills dess. Annars händer inte mycket ikväll, tror jag. Funderar på att titta på Eragon ikväll. Har bara sett den 2 ggr! :o Fast filmen är sjukt mycket sämre än boken, men så är det ju alltid.

TV & me

Sitter framför TV:n, med datorn i knät. Nördigt, jag vet. Tittade nyss på Idol. Calle och Mariette var bäst. Och Erik sjöng Hey Jude. MINNEN! Jag säger bara: TAIZÈ, MrFlorida. Det var bra härligt där, i Taizé, jag saknar enkelheten.
Något annat jag saknar är min pojkvän. <3

Careful

Har väl egentligen inget vettigt att säga, känns som jag knappt har gjort något på hela dagen. Och nu slog det mig att jag måste skriva en debattartikel till svenskan och skicka in idag! :o Wooooops. Bäst att sätta igång nu med det samma, så jag blir klar idag. Hörs!

I skolan, igen

Sitter och väntar på att svenskan ska börja...
Tog ju spruta igår, och jag säger som alla andra; "Jag vill hugga av min arm!" Det gör massa ont, så jag tror att jag skippar träningen ikväll också...
Blev bio igår, med världens bästa pojke. New Moon. Det var trevligt, och filmen var helt okej. Tror att någon bakom oss blev liiiiite kär... Haha. Men pojken min är bäst, ifall ni inte visste :) <3

I skolan!

Dagen började inte så bra som jag hade önskat. Var jättetrött när jag vaknade, sen hittade jag inte mina nycklar, och på lunchen fick jag lov att äta pannkakor... Fast vet inte om dom har fattat att jag inte är laktosintolerant, utan komjöljsproteinöverkänslig, för de pratar om laktosfritt hela tiden... :S Får be mamma ringa och prata med dom... Nu börjar svenskan snart, och vid ett ska jag ta spruta mot sviininfluensan.
Ska träffa Sebastin senare idag.
Älskling, du är den bästa, den vackraste som finns.
Jag älskar dig. <3

Turn It Off

Har precis varit snuskig och druckit kaffe. Huvudvärken har lugnat sig, och hjärnan börjar piggna till. Kaffe (L)
Aja, skönt att köra riktigt slut på kroppen imorse, blev MAQ-programmet på gymmet, var så slut så musklerna skakade efteråt. Toppform? Njaeeeeeeee... Haha. Tyvärr tror jag att det inte gick så bra för killarna på innebandyn, menmen, fortfarande bästa skolan i alla fall.
Biologi på eftermiddagen, vi tittade i mikroskop, på växtceller, djurceller och svampceller. Var faktiskt intressant, och ganska coolt egentligen att man kan se så pass mycket. Såg bla. kloroplaster i växtcellerna och cellkärna i djurcellerna.
Mh, nu lyssnas det på Paramore :)

tisdag

Kom hem för en stund sen från träningen, var skönt att jobba lite med kroppen, men rensar hjärnan på något vis då, känns det som i alla fall. Kroppen är slut, men hjärnan går på högvarv. Tänker på allt och ingentig, och kommer få svårt att somna. Blir väl att lägga mig och läsa biologi.
Och imorgon börjas dagen med fys på gymmet. För vi har ingen sal på vb:n pga skol dm i innebandy eller något sånt. Härlig start på dagen! Det fortsätter med att vi ska träna på våran egna dans, i grupper. Jag är med Amande, Alwine, Malin och Victoria. (I LIKE TO MOVE IT, MOVE IT!) Och efter lunch blir det biologi till fyra... Känns som att morgondagen inte kommer bli den roligaste i mitt liv, men men. Jag ska inte klaga.
Nu blir det sängen, och håller tummarna för några timmars sömn.

Practice Makes Perfect

Har varit en helt okej dag idag, hittills i alla fall. Vi jobbar lite med debatt-artiklar/insändare och argument på svenskan nu, och jag hittade en intressant artikel om livstidsstraff. Ska inte gå in så mycket på det här, men det var faktiskt intressant. Sen var det Lucia-möte, och vi började sjunga lite. Kan nog bli bra tillslut i alla fall. En tråkig sak är dock att jag kommer missa all spanska de närmaste veckorna, tack vare Lucian. Hmm... Får nog skippa något möte, jag ska ju fixa bra betyg! Äsch, jag lever efter ordspråket "Det löser sig med tiden" för tillfället. Orkar inte riktigt ta tag i något. Ska bli skönt med jullov sen. Förutom att det är lov, vilket betyder att Sebastian åker bort. Men annars ska det bli skönt att vila upp sig(=plugga lika mycket fast hemma vid skrivbordet istället för i skolan..?) Aja. Tänkte träna ikväll i alla fall. Ska bli skönt, förutom att jag är ganska trött och huvudet dunkar till och från.
Blir nog något mer inlägg idag, så vi höres. :)


Let The Flames Begin

En vecka kvar, så vi laddar med ett youtube-klipp!



En av mina personliga favoriter.
Vad tycker ni? :)

 


Let Me Try

Har precis stoppat i mig lite mat. Gott, men inte blev jag nå piggare av det. Tvärtom snarare. Måste hitta på 10 meningar på spanska, och min fantasi ligger på bottennivå just nu. Lägre än vanligt, tillochmed. Känner för att bara lägga mig ner och sova, men någonting i mitt huvud säger mig att det inte är en särskilt bra idé. Lucia-möte imorgon också. Ska börja träna på lite sånger. Idag blev det mest prat, eftersom "det är lite speciellt här på Dahlander, eftersom vi brukar lussa på avdelningarna". Anders, som håller i det, sa att vi fick se det som att vi gjorde en bra sak, eftersom det inte händer så mycket kul för dom annars, så Lucia brukar tydligen vara uppskattat. Alltid trevligt om man kan kan göra någon glad. :)
Räcker med värdelöst snack från min sida nu.
Nu blir det spanska för hela slanten.....

The Escapologist

Sitter hemma och är slut i både huvudet och kroppen. Känns som att det har varit en lång, seg skoldag, men har ändå inte fått någonting gjort. Blev ingen film som vi missade på engelskan, som tur var! För jag vill gärna se klart filmen. Hann med lite engelska i alla fall, och vi fick tillbaka våra prov. VG på både grammatik och läsförståelse, så jag får väl vara nöjd. Sen blev det fys på idrotten. Efter 2 och en halv veckas vila var min kropp inte rikitgt iform för det, vilket kändes ganska väl. Efter det var det lunch, och spec-mat för min del. Sen var det fysik, som vanligt. Prov nästa torsdag, vilket inte känns allt för kul. Blir hårdplugg i helgen då. Efter det var det volleyboll. Var kul att vara med igen i alla fall. Dock märktes det inte bara på konditionen och musklerna att jag har varit sjuk ett tag, även tekninken har blivit lidande. Fast det var den väl redan från början........
Efter en kopp kaffe och en macka känns i alla fall livet lite lättare. Huvidvärken har släppt, och jag orkar hålla mig upprätt. Hjärnan kommer väl igång lagom tills det är dags att sova, som vanligt...

Give 'Em Hell, Kid

My Chemical Romance klingar fint i öronen, för tillfället.
Nästan alla fysiktal är räknade, bara två kvar, emn funderar på att skita i dom och fråga min lärare imorgon så att jag förstår vad det är jag gör, istället för att titta på lösningsförslagen på internet. Det är ju alltid en fördel om man förstår. Kanske ska börja på spanskan nu? 10 meningar med preteritum, så får man det gjort. Spanska är ju ett ämne jag har chans att få bra betyg i, så lika bra att köra hårt på det.
Lucia-möta imorgon. Ska bestämmas låtar, och vilka som ska vara Lucia. Lucia är ganska mysigt, tycker jag. Vita kläder och levande ljus. Allra bäst gör det sig i kyrkan. Tyvärr ska vi bara gå på skolan och på mentalsjukhuset. Får gå och titta på klockarskolans, Sebbe skulle tydligen vara med, så jag har en bra anledning. :D
Tänkte försöka vara med på idrotten och volleybollen i morgon! Lite hosta kan väl inte skada?


Road To Nowhere

Här sitter man i godan ro och tittar runt lite på internet, bestämmer mig för att kolla hur det gick för mitt kära atleti igår(inte tv-match). Går in på deras svenskafans, scrollar ner lite försiktigt, med höga förhoppningar (deprtivo borde vi kunna ta). MEN! Där står: Deportivo - Atlético 2-1. Förbättring måste verkligen ske. Jag har gett upp topp-4 platen (CL-plats) för länge sen. Nu känns det som att man vår vara glad om vi hänger kvar. Fast vore kanske lika bra att åka ur igen, så vi kan börja om på nytt. Ny ledning och allt. Det värsta är att vi riskerar att tappa viktiga spelare, så som Agüero och Forlán. Men det kanske är värt det ändå?
Nej, nu ska vi vara positiva. Efter regn kommer sol. Topplagen failar, och vi får spela CL nästa år. Önsketänkande har ingen dött av? :) Btw så har jag fortfarande inte varit på Vicente Calderon. Så om pappa läser det här, se det som en pik. :P Haha, men måste dit innan dom river. Tänk, vilken känsla! Om man kommer dit en match när det går bra, hela läktarn sjunger. GAH!

Atleti para siempre.


Hallelujah

Helgen blev bra i alla fall. Gårdagen spenderades genom att familjen åkte till falun efter lunch, för att handla lite. Trevligt faktiskt, för jag var på shopping-humör för en gång skull. Kanske för att det inte var kupolen? Kupolen är ju ganska humörssänkande, om man säger så... Blev i alla fall två linnen, ett par leggings och en t-shirt. Orkar inte ta någon bild, så ni slipper det. Är ni nyfikna så får ni väl kolla på mig helt enkelt. :)
Väl klara i falun blev jag skjutad till Sebastian. Världens bästa pojke, ifall ni inte hade förstått det än. Trevligt var det. :)<3

Nu blir det plugg i alla fall. Fysik står på schemat. Och fysik har blivit roligt nu, för vi har kommit till de intressanta kapitlen. Kraft, för tillfället. Mycket roligare än hastigheter. Den här terminen gör vi klart kraft, sen blir det grupparbete och redovisning på "Mikrokosmos och makrokosmos", som egentligen är sista kapitlet, men vi kör det nu för det passar storleksmässigt och så behöver vi inte plugga till något prov. Matten är däremot inte lika kul. Tar bara massa tid, och man lär sig egentligen inte särskilt mycket. Nu ska jag sluta skriva och börja räkna.

Paramore! <3

The Lock Down Denial

Blev inget räknat... Fy på mig. Men har svårt att hitta motivation på helgerna. Det är mycket lättare att ta tag i saker och ting i veckorna, lättare att hitta fokus och motivation. Aja, varken fysiken eller matten är särskilt svårt för tillfället. Har tittat på Idol, och Calle är bäst! Vilken är eran favorit? :)

Kick It Up

Tänkte skriva ett inlägg imorse, medans jag väntade på att svenskan skulle börja. Men fixade spotify, med hjälp av David, istället. Sen gick hela svenskalektionen åt till uppsatsen, som blev klar precis innan lektionen var slut. Så det blev inget blogginlägg då heller. Sen var det matte, och efter det lunch. På engelskan tittade vi på film, Gökboet. Ska se klart den på måndag, men det är luciamöte samtidigt, så vi blir en del som missar slutet... Aja, sen hade vi matte igen. Vi NV-elever har ju fått en till schemalagd mattelektion, för att vi ska hinna med. Ska ju läsa klart A-kursen den här terminen, och efter jul blir det matte B. Var en rätt seg dag, men kom hem till slut i alla fall. Fick magknip eller något när jag väntade på bussen. Vet inte vad det berodde på, men ont gjorde det.
Nu tänkte jag räkna lite, men har inte bestämt mig om det ska bli fysik eller matte... Hmm... Aja, ingen som bryr sig ändå så. :p

Källkritik

Har läst om rockmusik hela kvällen och eftermiddagen. Försöker jämföra sidorna jag har tittat på, om dom är trovärdiga, vad som är bra respektive dåligt, vilka sidan vänder sig till och liknande. Går sådär, men orkar inte mer nu så skriver förhoppningsvis klart den på lektionen imorgon. Annars blir det lite panik, men men. Man vänjer sig?
Vet inte hur helgen blir. Det visar sig. Blir väl lite plugg, som vanligt, i alla fall. Sen får vi se om det händer något mer. Saker och ting känns lite konstiga nu, vet inte vad jag ska säga. Är i alla fall nästan ikapp i skolan nu, alltid något. Ligger bara lite efter i matten, och har naturkunskapsuppgiften som ska göras. Ska räkna lite fysik till måndag, och läsa lite biologi till onsdag. Och spanska-läxa har jag, som vanligt. Och jag och Cecilia skulle få extrauppgifter, eftersom vi ligger på MVG-nivå... Måste börja prata mer också, men det kan väl inte vara så svårt? Vi är ju bara 6-7 stycken som läser spanska 3 så... Aja, blev mest värdelös snack nu. En tråkig sak jag kan dela med mig av, bara för att klaga lite, är att spotify inte funkar på den här datorn... Inte hemma i alla fall. Får väl prova i skolan imorgon, annars får jag prata med IT-snubben eller någon. För vad är ett liv utan musik?
Applåder till er som orkade läsa allt.

Kevlarsjäl

Sitter med skoldatorn i vardagsrummet och ska försöka skriva lite på min uppsats. Deadline imorgon! Och bra ska den bli också, har jag bestämt mig för.
Fixade VG på matteprovet och G på fysiken i alla fall. Skönt det, men fysiken gör jag nog om. Lättase provet, och 4 av 7 fick IG, pluggisklass AB. 

Blev inget skrivet igår,  men hade varken tid eller lust. Har det inte nu heller egentligen så... Jag slutar nu. Fullt upp för tillfället!

Eye Of The Storm

Sitter och försöker koncentrera mig på matten, men det går inge vidare. Ögonlocken är tunga, och det skulle vara bra skönt att lägga sig och sova... Funderar lite på morgondagen. Orkar jag vara med på volleybollen? I så fall borde jag och så vara med på idrotten, skulle se lite konstigt ut annars med tanke på att vi har idrott direkt efter. Vi skulle dansa, salsa eller något liknande, tror jag. x) Kankse inte är så bra för ljumskarna? Har ingen aning om hur man dansar salsa! Men vore hyffsat kul att titta i alla fall, och inte springa upp på gymmet. Hmmm... Vet inte hur jag ska göra... Om jag inte ska vara med så kan jag ju räkna matten på förmiddagen... Det visar sig. Har ju första biologilektionen också! Ska bli intressant att se hur Bohman lägger upp kursen, och hur höga målen är. Förhoppningsvis inte allt för höga...  Men det visar sig det också. Måste i alla fall komma ihåg att ta med datorn hem! Måste ju skriva på svenska-uppsatsen.... Och Karin berättade hur man skulle göra för att internet skulle fungera, så lär prova det också.  

Blir nog inget mer idag, så sov gott. :)

Vals för Satan

Skolan gick bra idag, gjorde både matteprovet och engelska provet, så nu är de ur världen. Ska dock komplettera matten, det var någon konstig sak jag inte förstod. Men våran lärare tar ändå in våra böcker för att kolla att vi har gjort allt, så hon förklarade hur man skulle göra och så ska jag bara räkna det i boken och lämna in. Lät kanske lite rörigt, menmen. Känner mig lite rörig ibland.

Började på svenskauppsatsen, på svenskan. Ligger en vecka efter alla andra och det är ju sådär lagom kul, när den ska vara klar på torsdag. Vi ska i alla fall skriva en källkritisk uppsats om eff valfritt ämne. Läsa och jämföra tre olika internetsidor om det ämnet vi valde, skriva om dom är trovärdiga och så. Jag valde, föga förvånande, rockmusik. Finns det något bättre? Rockmusik och volleyboll gör livet värt att leva. Och pojkvännen såklart! Var hem till han en stund efter skolan, och det var trevligt. :) <3

Nu ska jag ta tag i matten, och räkna klart det där.

I skolan!

Sitter i skolan, i "kuddrummet" som vi kallar det. En halvtimme kvar tills vi börjar... Snart borde nog lite folk komma hit i alla fall. Kollar lite på preterium-formerna på spanska verb så länge.
Ha det :)

Whoa

Sitter och lyssnar på BFMV och räknar matte. Missade ju provet förra veckan, och vet inte när jag ska göra det. Lika bra att försöka räkna klart allt nu då, ifall jag får göra det på lektionen imorgon. Annars blir det väl nästa tisdag, på omprovstiden, för imorgon ska jag göra engelskaprov då. Shit, jag ska aldrig mer vara sjuk en hel vecka! En hel vecka som bara går till spillo. Aja. Fysikprovet idag då? Gick nog okej. Svarade på allt i alla fall. Resultatet kommer på torsdag. Har blivit en jädrans massa pluggtjat här. Ska försöka sluta, och skriva om något intressant istället. Lycka till till mig! Ha. Bara pluggar som jag gör, nästan.

Skönt att vara tillbaka i alla fall. Har saknat min klass, och hela skolan faktiskt. Min spanska lärare, som är mentor till några i klassen, häll i klasstiden idag. För några veckor sedan frågade hon oss om vi ville att hon skulle prata om livet, som hon hade gjort för tidigare klasser hon haft. Visst, sa vi. Så idag pratade hon om livets ljus och mörker. Mest sånt som man egentligen vet, fast man har lite svårt att förstå, kanske? En sak som jag inte visste var i alla fall att människor under 25 år har mycket svårare att balansera mellan ljus och mörker än vad människor över 25 har. Detta var bevisat med hjärnröntgen, till och med. Lite intressant så där, tycker jag i alla fall. Tycker inte ni?

One Good Reason Why

Har varit en trevlig dag, har träffat min älskade pojke! :D <3 Bara att hålla tummarna för att jag inte har smittat ner han... Skulle kännas lite dumt. Menmen. Kändes bra att träffa han i alla fall, en hel vecka sen sist! :o

Nu sitter jag med (den fördömda) fysikboken. Den har fått höra mycket den. Blir liiite frustrerad när jag inte fattar något. Det är ju enkelt egentligen? Skulle verkligen ha behövt vara i skolan den här veckan och repeterat till provet imorgon. Enklaste kapitlet? Och jag fattar inte så mycket som jag skulle vilja. Bra jobbat! Är nöjd om jag ens klarar G på det här... Sägervi. (Vet själv att jag inte kommer vara nöjd om jag får G, men jag ska försöka! )
Och nästa vecka börjar biologin! Slut på naturkunskapen!!!  Det borde bli roligare... Naturkunskapen är så ytlig bara. Man får inte gå djupare in på något, vilket är lite tråkigt... Dock måste jag göra hemprov och någon uppgift om universum, eftersom jag missade i onsdags...

Och i morgon blir första skoldagen med mjölkfritt! Är lite smått nervös inför maten, vet inte riktigt varför... Det är inte ALLTID kul att vara annorlunda. Menmen, man gör väl vad man kan för att må bra? :)


Blogg...

TV: brukar vara populär när man ligger däckad i feber, den har i alla fall varit det för mig denna veckan. Det tråkiga är, att efter morgonnyheterna är det mest skit. Men på tv4 är det något som heter "Efter tio". Kanske inte det roligaste man kan titta på, men jag var sjuk rätt vecka. Den här veckan har det varit blogg-tema. I måndags var Blondinbella och hennes kille där och pratade. Jag fick en annan uppfattning om Blondinbella, och har gett hennes blogg en chans. Den är faktiskt bra, bättre än man tror.
I tisdags pratade dom om blogghat, vilket även det var ganska intressant. Och i onsdags var det inte så mycket blogg, om jag miss rätt..? På torsdagen var Kenza och Foki där. Kissie skulle ha kommit, men dök inte upp. Även Kenza ändrade jag uppfattning om, men jag läser inte hennes blogg ändå. Igår var det heller inte så mycket blogg, men Marcus Birro var där en stund. "Jag bygger upp aggresioner mot dehär personerna, det är så man gör när man mår dåligt. Jag är nynykter och darrig. Det är dem det är fel på, inte mig." Läste han upp från sin...någonting, taget ur mitt minne, så reservation för liite fel. 
Han är grym. Ni måste hålla med?


Do You Know What I'm Seeing?

Jag försöker komm ikapp livet. Matte och fysik räknas "för fullt"... Försöker med det i alla fall. Tur att dom bara har repeterat på fysiken iaf! :o Annars hade det blivit lite jobbigt...

Idol igår. Calle är bäst! :D Dock delar inte alla min åsikt? Lika bra det. Vem vill vara som alla andra? :) Eddie åkte väl ut i alla fall? Han sjäng någon takida-låt, och syster blev lite småkär? ;) Pap och jag konstaderade att låten hade en dålig uppväxt. Visst, texten är säkert bra, men den har aldrig låtit bra? Och det är väl det man vill? Att musik ska låta bra. Aja, nu ska jag sluta klaga................ (fast det är lite småkul...(AAAAA) )
Calle och Mariette! (Y)

Trött på att vara sjuk nu.
Saknar min pojke...... <3

That's What You Get

Som att andas genom ett sugrör?

Är inte på humör. Vi hörs.


Misery Business

Vet ni vad jag har gjort?

Skaffat facebook. Tro det eller ej, men så är det.
Bara att bli vän med mig nu då ;)

Ojskipojski

Orkar fortfarande knappt vara seriös, menmen. Har ätit en del idag i alla fall. Rätt skönt att känns hunger igen, då vet man att man är på väg tillbaka till livet. :p Men ska väl inte klaga, influensa är sånt man fål leva med :) Lite tråkigt att astman blir värre bara... Menmen, kunde vart värre.
Hade inget vettigt att skriva, vet inte varför jag skrev det här inlägget egentligen, menmen. Orkar inte göra något annat.. Orkar knappt läsa böcker :o
Btw, så har jag fått träningsvärk av min hosta! x) Normalt?

Måste väl meddela...

...att Atleti van igår :o
Visserligen var det en CdR-match mot ngt brögäng från en lägre division, segunda gissar jag på, har inte stenkoll.
Men i alla fall, skönt med 6 gjorda mål, och 0 insläppta. En energikick inför helgen? Hoppas på det.
Aupa.

The piano knows something I don't know

Är på bättringsvägen nu tror jag. Blir nog hemma hela veckan i alla fall, lika bra det. Slut i huvet, så har inte orkat plugga, vilket jag borde göra så... Förhoppningsvis orkar jag tänka och vara smart (ha ha, dagens skämt? Kan jag ens sånt? :o ) imorgon, eller i alla fall på fredag. Och om jag är feberfri imorgon så blir det att vaccineras på fredag. Riskgrupp, yey! Nej, ingen ide att skriva. Orkar inte vara seriös nu............ x) Haha, som ni kanske märker? (Ajja bajja, Lina.)
Jag kanske borde försöka sova mer..?

Min pojkvän

har gått och skaffat blogg. :)

Kicka här för att bevaka han via bloglovin'
och här för att komma till hans blogg.

Läs hörni! :)

Det blev ett Seger-år i år!

Ni har väl inte missat att det var fotbollsgalan igår?! Och som den nörd man så tittar man ju, även om det inte bjöds på några störra överraskningar. Kent var med, och sjön "Töntarna", det var Kent så det är klart att det var bra. Även Amanda Jensen var med, hon är dock ingen favorit.
Caroline Seger tog hem Diamantbollen, och hon är ju ganska cool, eller vad säger ni? Det måste vara något med namnet. Caroline Seger, Caroline afUgglas, Caroline...........
Och Zlatan fick Guldbollen, föga förvånande. Han säger att han hoppas ta hem den nästa år också. Men då tycker jag att han borde fortsätta i landslaget, och börja leverera där. Han har ju tydligen sagt att han är tveksam till fortsatt landslagsspel... Vad tycker ni? Förtjänar man Guldbollen om man dissar landslaget?
Visserligen ska man inte tvingas spela om man inte har motivation, men är inte spel i lanslaget alla barns dröm? Det är ett förtroende man får, man får representera sitt eget land. Visserligen är väl Zlatan inte helsvensk, men det är ändå hans hemland...
Säg vad ni tycker! 

Stanna Hos Mig

Mår inge vidare idag heller. Kände mig piggare imorse, men under dagen har febern gått upp mer... Har kikat på symptomen för svininfluensa, skrämmande läsning. Har alla symptom utom diarré och kräkningar... Men har känt mig lite illamående, och det kanske hänger ihop med kräkningar? Nej, nu ska jag sluta skrämma upp mig själv. Är säkert bara en vanlig influensa. Blir väl hemma imorgon också...Hoppas ni mår bättre än mig. :)

A Fever You Can't Sweat Out

Ja, Panic At The Disco... Synd att de skulle splittras, de är saknade! Eller hur?

Mår inge vidare idag, och har varit hemma från skolan. Har feber och det gör ont i hela kroppen. Och ännu ondare gör det när jag nuddar något... Har inte orkat ta mig hit till datorn förrän nu, har bara legat i soffan framför TV:n. Blir hemma inorgon också. Lite smått panik, får man. Missar massa i skolan, och vi har matteprov på torsdag, engelskaprov på fredag och fysikprov på måndag nästa vecka, tror jag. Jag orkar verkligen inte plugga nu. Både hjärnan och kroppen är helt slut.
Ska inte skriva mer, det blir bara negativt och tråkigt att läsa.

Ha det bra! :)


Idioter

Sitter och lyssnar på Kent's nya skiva, Röd. Det låter som Kent = det låter bra. Har inte skaffat mig någon favorit än, men det kommer. För övrigt, så kanske jag ska kika på Kent, LIVE, i mars. Är inte hundra än, men det lutar åt det. :)

En sak jag glömde skriva om matchen igår, var att se Kaká i marängkläder. Det kändes inte direkt bra, om man säger så. De godas hjälte har gått över till den onda sidan. Okej, riktigt så allvarligt är det inte. Men Kaká var min favoritspelare, den jag beundrade mest, men han svek mig. Han skrev på för Real Madrid. Och som ni alla säkert vet vid det här laget, Club Atlético de Madrid är klubben i mitt hjärta och då tyvker man inte om brorsan f¨rån andra sidan staden. Nej, det gör man verkligen inte. Haha, svårt att förklara... Menmen, jag börjar vänja mig vid att Kaká är maräng numera. Men jag tycker fortfarande att han är en av världens bästa spelare, även om jag inte tycker om han längre.
Och btw, vad vore Real Madrid utan Casillas?

Lite fotbollsnörd är jag fortfarande :) Någon mer?

Spanish Bombs

Sov hos Sebbe inatt, det var trevligt.
Kikade på Atelti-Real igår. Förlorade hoppet redan efter första halvlek, men envis som man är så fortsatte jag titta. Ramos blev utvisad för real, atleti reducerade till 2-3 och det fanns lite tid kvar. Hoppet väcktes igen, men det gick som vanligt...

Åt Soygurt till frukost i morse. Det är som yoghurt, fast gjort på soja. Smakar precis som vanlig yoghurt enligt mig. Men det var en konstig känsla, att äta "yohurt" utan att få ont i magen och må illa. Men det var trevligt. Visar att jag inte borde äta sånt som innehåller mjölk.
Vi har muffinsar som ligger hemma, som farmor bakat. Det tråkiga är att de är bakade på margarin, vilket betyder att jag inte ska äta dem...

Är träningssugen nu, men tror att jag är förkyld. Hostar och har mig. Får väl ta det lite lungt på idrotten och volleybollen i skolan imorgon... Att ta det lungt är blande det värsta som finns. Har tagit det lungt i snart ett år, om några månader.

Behind The Sea

Alltid lika påhittig med rubrikerna. Vad vore världen utan musik?
Vart i alla fall en stund vid konsum, för att försöka sälja lotter för volleybollen. Fick en del sålt i alla fall, men jag har tre kvar jag måste bli av med. Var trevligt att träffa lite folk i alla fall. Trevligt lag har vi :)

Lite senare blir det att åka hem till mormor och morfar, för att fira pappa som fyller år.
Grattis pappa! :)

Och vi får inte heller glömma, att jag och Sebastian har varit tillsammans i 10 månader nu! Helt otroligt att pojken har stått ut med mig, men jag är glad för det :) <3


fredag

Inte så mycket skrivande idag...
Har väl inte hänt särskilt mycket, mer än att Sebbe har kommit hit. :)
Imorgon firas det 10 månader!
Och pappas födelsedag ;)
Kanske ska försöka sälja lite lotter för volleybollen imorgon också...

Vart ingen träning idag, på grund av ont i halsen tidigare på dagen, och hemska skavsår!
Gjorde skitont att gå runt i skolan idag :o Kändes som att fötterna skulle ramla av eller något...
Har i alla fall pratat med lite follk, så det blir mjölkfritt från och med nu.

Sergio Agüero

 (bild från svenskafans.com, tor jag)

- Det är smickrande att höra att man hade kunnat platsa i Chelsea, men jag har inte ändrat mig, jag vill spela i Atlético ända till slutet. Jag signerade ett fyraårskontrakt med klubben, jag anlände när jag precis hade fyllt 18 år och jag känner mig i det närmaste född inom klubben. Detta är en förening som har givit mig mycket glädje, också sorg, men det är en klubb som jag är väldigt lycklig i. Jag är tacksam mot folket och jag trivs i Atlético, sade han.

http://www.svenskafans.com/spanien/atletico/artikel.asp?id=312560

atleti para siempre.

Kick it up

Det är alldeles vitt ute, eller.. vitt och svart.
Redan nattsvart :o Hej vinter.

Var ju på "mjölkskola" idag, och ska försöka börja min mjölkfria tid på måndag, när jag har hunnit pratat med köket i skolan. Det jobbigaste är väl att det kan finnas mjölkpulver i nästan vad som helst. Är ju inte laktos som är problemet, utan mjölkprotein. Det finns i alla fall mycket man kan ersätta vanliga mjölkprodukter så som (havre-, soja-, ris-) mjölk, youghurt, grädde och glass, men nästintill inget alternativ till ost...

Vart inte så mycket skola idag, en halv svenska lektion och en fysiklektion. Det här fysikkapitlet, energi, är faktiskt helt okej. Inte så jättemånga formler man behöver hålla koll på, bara man vet vad som är samma sak som vad.

Sitter och tittar på min rumskompis, min leopardgecko-ödla.
Lia heter hon, och hon är fin. Ni får en bild :)

(lite suddig, men...)


Blåjeans

Rubrik = Låttitel

Imorgon ska jag till en dietist, på "mjöljskola".
Efter det blir det väl att börja mitt mjölkfria liv.
Ett tag i alla fall.

Sitter och räknar matte nu, ska ha prov snart någon gång.
Men vet inte när, för vi missade en vecka pga Grövelsjön,
och nästan hela klassen ligger efter...
Missar ett test imorgon, men kan inte vara hela världen?
Får göra det på fredag istället.

Var volleyboll på skolidrotten idag,
och vi som läser volleyboll profil och går i ettan
fick hålla i lektionen.
Fast vi gjorde inte så mycket. x)
Visade slagen och gick runt och kollade så att de gjorde rätt.
Men det är en väldig skillnad på skolidrotten och våra träningar
eller volleyboll-lektioner i skolan.
Men men, det är väl klart.
Vi har ju tränat ganska mycket mer än de andra :P

Nu ska jag ta tag i matten.

Should I stay or should I go

(lite efter, men.....)

Det kan man kalla högklassigt!
Grym låt,
grym Ugglas.

Eller vad säger ni?


mhmm.

Bloggen såg konstig ut för de flesta, så har ändrat design nu. Kanske fixar till den lite sen någon gång, det visar sig.
Träningen gick inge vidare, och jag har tröttnat på att vara skadad.
Men men. Sånt är livet.


Atleti leder mot Chelsea!

(Och jag borde räkna matte....)

Snabbis.

Tydligen ser min blogg konsig ut, för vissa.
Vet inte hur jag ska fixa det, men får sörsöka någon gång.
Fick skoldatorn att funka i skolan iaf, vet inte varför det inte funkande hemma?
Nu ska jag strax iväg på träning, men är nog bara med på halva.
Massa plugg.
Kanke skriver senare.

Måndag

...idag, och det betyder att Sebastian kom hem!
Överlycklig.
Har saknat min pojke sjukt mycket...
Skönt att träffa han idag igen, efter allt. <3

Vi skulle ha åkte på föreläsning idag, om miljön.
Men våran fysik-lärare ville annat, så det blev inte så.
Och vi fick veta resultatet på kraft-provet.
VG, och jag är väl ganska nöjd med det.
Har börjat inse att ett MVG i fysik är så gott som omöjligt för mig...
Men VG är ju inte jättedåligt. :)
Bara jag som har för höga krav på mig själv, som vanligt.....

Datorerna fick vi idag!
Dock har jag inte kommit in på min än...
Kunde inte logga in, men det löser sig nog.

Och nu borde jag verkligen plugga till omprovet på rörelse-kapitlet, som jag har imorgon.
Ska försöka skaffa VG på det, men jag tvivlar på mina kunskaper...
Fokus nu, Lina.
Fokus.

Tack Frida!

(Det här skulle ha publicerats igår, men datorn och jag kom inte överens...)
Bara för att min syster har varit snäll, och lånat ut sin mobil till mig, så att jag kan smsa med Sebbe, så skriver jag ett inlägg tillägnat henne.
Vad vore jag utan dig, syster?
Snäll jag är, va? :)
Jag tycker i alla fall att ni ska kika in hennes blogg, och läsa, titta på bilder och kommentara!
Då blir hon glad.
http://ffridaddahlin.blogg.se/ 
TITTA!

Och jag lägger även in en bild, som jag vet att hon gillar ;)


Sångaren i Betray The Moment @ Rock For Moc (sep. 2009)
(Bilden tagen av Sebbe, med min kamera,
jag som fixat den.)
COPYRIGHT på den.

Sunday Bloody Sunday

Yep, låttexter är bra att använda som rubrik.
Har pillat lite mer med designen, och är faktiskt rätt nöjd nu.
Vad tycker ni? :)

Eftermiddagen ska ägnas åt fysik...
Och det gick som vanligt för Atleti igår.
Stryk.


RSS 2.0